mobilní menu
nákupní košík
Degustace

Ochutnat a vychutnat

Nabízíme celou řadu možností, jak ochutnat naše vína a poznat, které je to pravé pro vás. Připravíme vám řízenou degustaci anebo vás necháme, abyste si sami vybrali, co ochutnáte. Degustace probíhají v našem moderním sklepě v Novém Šaldorfu, který získal ocenění “Nejlepší wine bar” v projektu Gourmet Jižní Morava.

Nabídka ke stažení v PDF

 

Během roku vyrobíme přibližně 20 různých druhů přívlastkových vín, které můžete během posezení chutnat dle libosti tam či zpět. Na úvod pro vás zpravidla připravíme 6 či 8 vzorků vín, které dobře reprezentují celé spektrum našeho portfolia. Další průběh degustace pak už směrujeme podle chuťových preferencí jednotlivých účastníků.

Naše gastronomie je vždy zaměřená na jedinečnost, ctí regionální suroviny a sezónost. Umíme ale nabídnout i exotické suroviny. Může být složitá, a nebo jednoduchá, ale vždy perfektně vychucená a originální. Řízky prostě neděláme...

Náš zákazník, náš pán

Naše degustace respektují tradiční motto: “Náš zákazník, náš pán”. Je pro nás ctí pohostit vás v moderních prostorách našeho sklepa. Ke kvalitnímu vínu vám nabídneme i výborné jídlo z naší originální kuchyně. A pokud hledáte zážitek skutečně pro všechny smysly, rádi vám k degustaci necháme zahrát třeba cimbálovou muziku či jazz.

A proč jít právě k nám, ať už hledáte posezení pro partu přátel, zážitek pro váš firemní tým, anebo originální místo pro oslavu?

"Prostě, pokud hledáte kvalitu!"

Ochutnávka vína dle vašeho výběru

Ochutnávka vína dle vašeho výběru

Individuální posezení dle vinné karty od 0,5 dl až po výběr lahví v kombinaci s drobným občerstvením, obloženými talíři, až po servírovanou večeři dle jídelního lístku.
Cena dle aktuálního vinného listu.

Řízená ochutnávka vín

Řízená ochutnávka vín

6 vzorků vín charakterizující vinařství, pečivo, voda, cca 1 hod
Cena: 250 Kč / osobu

Královská řízená ochutnávka

Královská řízená ochutnávka

10-12 vzorků vín včetně nejvyšších řad, případně archivních vín, pečivo, voda, cca 2 hod.
Cena: 550 Kč / osobu

Celovečerní posezení

Celovečerní posezení v trvání cca 5 hod, vždy obsahuje řízenou degustaci a poté servírování našich přívlastkových vín. Doprovodná gastronomie dle vašeho výběru: od drobného občerstvení až po párování vín s pokrmy či jídla na objednávku. Také si můžete vybrat z našeho kuchařského týmu a zvolit si tak styl gastronomie, která Vám vyhovuje.

Posezení se studeným občerstvením - od 1.000 Kč / osobu
Vyzrálé sýry, domácí uzeniny, pomazánky, domácí paštika, zelenina, olivy apod.

~
Posezení s teplou večeří a studeným občerstvením od 1.250 Kč / osobu
Polévka, servírovaná teplá večeře – jednotné menu dle Vašeho výběru
cca 150g/os. studené občerstvení (viz. výše).

~
„Hostina“ - posezení s degustací, víny a bohatě prostřeným stolem, jak teplých specialit se spoustou příloh, tak studeným rautem – od 1.450 Kč / osobu.

Ceny jsou platné od 20ti osob.


Zážitková gastronomie

Více chodové servírované menu včetně párování s našimi víny: od 1.450 Kč / osobu 
Cena se odvíjí především od počtu chodů a použitých surovin
4 chodové menu 1.650 / 5ti chodové menu 1.850 Kč / Královské večeře 2.100 Kč / os. 
~
Složení menu lze ovlivnit, případně připravit konkrétní cenovou nabídku dle dohody.

Ceny jsou platné od 12ti osob.

 

Náš domácí kuchařský tým

Radek Tesař

Radek Tesař

Profesionál se vším všudy. Více jak 25 let zkušeností s gastronomií na top úrovni. Vařil v nejlepších znojemských podnicích a v poslední době funguje jako kouč nejen na Znojemsku, ale i v Rakousku.

Je specialista na tradiční česko-rakouskou kuchyni, rauty a hostiny.


Jarda Jäger

Jarda Jäger

Vaření se věnuje již od mládí. Příprava jídla je pro něj životní styl a pečlivě hlídá, co přijde „do hrnce“. Kupovanou omáčkou by jste ho urazili! Má přehled o výživových hodnotách surovin, jejich vlivu na zdraví a pozitivních hodnotách. V jeho menu najdete dokonale připravené ryby, spousty zeleniny, luštěnin a zdravých olejů. Smažák prostě nečekejte…


Kamil Piálek

Kamil Piálek

Od zapáleného hobby kuchtíka až k michelinským kamarádům. Svoji cestu začal hltáním kuchařek Zdeňka Pohlreicha až po praxi v Terase u Zlaté studně, či vařením např. s Romanem Paulusem. Zaměřuje se především na zážitkovou gastronomii, vyhledávání exotických surovin, ale i přípravu klasických jídel ve fine-dinigové podobě.